Popsi.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Sne 2010

Billeder > 2010Snestorm på vej til Nordjylland
18. feb. 2010 08.34 Nordjylland
Danmark bliver igen i dag ramt af en snestorm. Især det nordlige af landet bliver hårdt ramt med over 10 centimeter sne og en vindstyrke på over 10 meter i sekundet.
- Det går især ud over Nordjylland og Nordsjælland. Vi har derfor varslet snestorm, siger Lars Henriksen, vagthavende på Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.
Sneen breder sig fra den sydvestlige del af landet i løbet af morgen- og formiddagstimerne. De fleste danskere kan derfor nå på arbejde eller i de skoler, der ikke er ferielukket. Sidst på dagen kan der dog blive problemer med at komme hjem igen, vurderer Lars Henriksen.

Lille snestorm
- Det kommer til at blæse temmelig meget, så vi må nok regne med en del trafikale problemer, lyder det fra DMIs vagthavende, der kalder det "en lille snestorm".
I løbet af aftenen og de første nattetimer bliver det opholdsvejr i store dele af landet. Men igen må nordjyderne forberede sig på nedbør. DMI regner med mere end 10 centimeter fredag, mens resten af landet skal forberede sig på 5-7 centimeter.
- Fronten bliver hængende i løbet af natten, og det vil give en del sne for nordjyderne. Det er samtidig der, hvor temperaturen vil blive lavest. Vi regner med omkring minus to til tre grader. I resten af landet vil temperaturen være lige omkring frysepunktet, siger Lars Henriksen.

____________________
..
Ja og sådan fik vi sne og frost i næsten 3 mdr. i træk....... som det også kan ses på billederne nednunder....
..
____________________

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu