Popsi.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Køkken i kælderen

Billeder > 2013

Fra Barskab til køkken..
Vi sad en dag i september eller oktober sammen med Leif og talte om at det kunne være sjovt med et godt barskab. Leif ville meget gerne have sådan et skab så det endte med at vi kiggede i den blå avis... Jeg faldt over brugte køkkener og det ene tog det andet. Vi havde før talt om at vi gerne ville have hævet vores vaskemakskine og tørretumbler nede i kælderen.. Jeg kom så på ideen om man ikke kunne finde et brugt køkken som kunne bygges om til formålet..

Jeg fandt hurtigt flere køkkener der kunne købes til stort set ingenting.. det endda med hvidevarer... Vi fandt et køkken nede omkring Horsens som så fint ud og så var det endda til en meget fornuftig pris.. Vi ringede på det og fik en aftale om køb.. Vi lejede en af de der store flytte trailere og lånte Lisbeth og Flemmings bil, som måtte køre med en så stor trailer.. og afsted det gik.. Vi kunne heldigvis sagtens have det hele i et læs...

Vi har siden haft det meste til at stå og fylde ude i vores kælderrum og er først kommet rigtig igang her i Marts med selve opsætningen.. Frede havde sagt at han gerne ville hjælpe med projektet. Keld havde også budt sig til i forhold til VVS arbejdet. Per der er elektrikker ville også gerne hjælpe..
Jeg havde dog lavet soklen og samlet det meste, samt trukket strøm og lavet stikkontakter inden det var nødvendigt med assistance. Keld fik lavet vand samt afløb... Frede kom og hjalp med at samle det sidste. Ikke mindst, det at vi var 2 til at samle bordpladen var dejligt.. Frede kunne desuden låne svigermors rundsav til at tilskære de sidste hylder og stykker bordplade... Vi mangler for nuværende kun at få tilkoblet vand og afløb så er projektet helt færdigt.

Nu var planen som sagt at vi skulle bruge det til at hæve vaskemaskine og tørretumbler... men der er ingenting der slår fejl som beregninger (som Ingerlis plejer at sige) så det endte med, at vi i stedet flyttede vaskemaskine og tørtumbler til et andet rum, så vi i stedet rigtigt kunne udnytte al den dejlige ekstra skabsplads vi kunne få ud af køkkenet.. Det færdige resultat kan ses her.. vi er ret godt tilfredse med forvandlingen...Alle billeder kommer her..

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu