Popsi.dk

Gå til indhold

Hoved menu

Højene

Vestervig

Mange spørger - hvorfor bor du egentlig i Vestervig. Du kommer da fra Hurup af.. Af alle steder Vestervig.. Er der ikke meget dødt derude... Er det ikke bare et sted man kører igennem for at komme ud til Agger og havet?

Jo.. sådan havde jeg det selv i mange år - som dreng og ung mand da jeg boede i Hurup.. Af tilfældighedens vej endte jeg med at købe et hus her, i 1998 for at være helt præcis - Jeg har så været her lige siden.. Hvad er der så godt ved byen? Ud over de mange venlige mennesker så er der en fantastisk natur lige rundt omkring byen.. Det er jeg kommet til at holde umådeligt meget af.. Vi elsker at gå en tur med Oscar op og rundt om højene og ned med Kærgaarden og tilbage til byen af asfaltvejen... Det er på en klar dag helse for sjælen at gå op til højene og skue ud over hav - fjord -  sø og klit. Man kan se det hele deroppe fra. Havde den lille skov ikke været der mod øst ja så kunne vi vel se Ashøje ved Hurup. Ingerlis påstår endda at hun kan se helt til Skellebjerre ved Bedsted, hvor hun er født.

Jeg har her taget billeder af landskabet mens jeg står oppe på den største høj på det højeste sted.. Selv på denne lidt overskyede dag kan man godt fornemme hvor fantastiks det er at stå deroppe og nyde det flotte landskab...     

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu